این دیالوگ عالیه:
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست، خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمیگذارد فیالواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیالشدن و اند چشمپوشی و اند رفاقت است… بایستی ما یک فکری به حال اهلیشدن آدمها بکنیم،اهلیکردن یعنی ایجاد علاقهکردن و این تنها راه رسیدن به خداست و خیلی هم مهم است…
# مارمولک
آقاجان ممنونم که دست رد به سینه ام نزدید،از ته دل دوست داشتم بیام پابوستون ولی گناهام نمیذاشت،همه ی استخاره هام بد میومد،مشکل پیش میومد اما وقتی دیشب با چشمای خیس و دلی شکسته التماستون کردم منو قبول کنید، خواهشم رو زمین ننداختید، استخاره ام خوب اومد، مشکل ها داره برطرف میشه.
آقاجان من نمیدونم چجوری باید مهر شما رو توصیف کنم، من شما رو ضامن خوشبختیم کردم، به نیت ضمانت شما،۱۰۸سکه مهرم شد،اولین سفر دونفرم رو اومدم پابوس شما.
آقاجان،امام خوبی ها،آقای غریب نوازمن از الان دلم پر پر میزنه واسه گنبد طلا،واسه پنجره فولاد،سقاخونه.یادمه چند سال پیش،تو انشام نوشتم خوش به حال کبوترای حرمت،با صدای نقاره ها مست عشقت میشن و گنبد طلا رو طواف می کنن، کاش منم کبوتر حرمت بودم،بدون خستگی روزی هزاربار طوافت می کردم.
آقاجان دوستتون دارم،بیشتر از جونم دوستتون دارم.
شما که ضامن آهو شدید،ضامن من گناهکار هم می شید؟؟
+چه جالب،امروز ۸ شهریوره:)))
درباره این سایت