تصمیم گرفتم بیوگرافیمو بنویسم،البته خلاصه و بیشتر حالات روحیمو بگم:)

این قسمت خاطرات قبل از دبستان:

با اینکه دختر بودم اما بیشترِدوستام پسر بودن و بازی های پسرونه رو به خاله بازی و عروسکام ترجیح میدادم، رییس محله بودم و همه ی پسرای محله چند بار ازم کتک خورده بودن و حسابی ازم حرف شنوی داشتن.

با پسرای محل،مسابقه میذاشتیم که کی میتونه مسافت بیشتری رو با دوچرخه تک چرخ بره و من همیشه برنده بودم،این وسط خیلی میفتادم ولی انقد مغرور بودم که بلند میشدم و سوار به دوچرخم به خونه میرفتم،وقتی به اتاقم میرسیدم تازه میفهمیدم چقدر درد دارم.

عاشق ارتفاع بودم،هر جا نردبون یا درخت میدیدم ازش بالا میرفتم و از اون بالا، زل میزدم به زمین،اینکار هنوزم برام آرامش بخشه.

کلاس نقاشی میرفتم و وقتایی که تنها بودم همیشه نقاشی میکردم یا خودمو با کتاب داستانام مشغول میکردم، نقاشیم انقدر خوب بود که تمرینای همکلاسیم که دانش آموز بود رو هم من میکشیدم:/

عاشق کتاب بودم و بهترین هدیه برای من،کتاب بود.

تو خاله بازی ها همه مثلا زن و شوهر میشدن ولی من پسرا رو تو بازیم راه نمیدادم و همیشه خودم بودم و یه عروسک به اسم”سوسنکه دخترم بود، تو بازی همیشه سوسن رو میذاشتم خونه و تنهایی میرفتم گردش

اونموقع برای اولین بار باغ وحش رفتم و تصمیم گرفتم برای خودم یه باغ وحش کوچیک بسازم،همه ی بچه های محل رو بسیج کردم برام حیوون پیدا کنن:))

حیوونای باغ وحشم اینا بودن: مگس، انواع کرم، جوجه کفتر و جوجه مرغ،قورباغه، ماهی ،لاک پشت دی:

از بچگی عاشق سنگام،هرجا میرم یادگاری سنگ میارم،یه مخفیگاه داشتم پر از سنگ بود، اون زمان به نظرم سنگ مرمر گرون قیمت ترین سنگ دنیا بود.

+اگه خوشتون اومد بقیش رو هم مینویسم اگرم بد بود که خب ادامش نمیدم:))

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

برخورد با ناملایمات زندگی مشترک شهيده خواهم شد چنار دانلود سایت کلاس دهم رشته انسانی ، کلاس دهم،پایه دهم لوله کاروگیت | قیمت لوله کاروگیت | کارخانه لوله کاروگیت ساخت کفی طبی با اسکن از پا پرورش بلدرچین کلاس ششم حر John تحصیل در خارج از کشور